Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, mesaj tranșant pentru PNL. Implicarea lui Traian Băsescu

ponta gorghiu

Premierul Victor Ponta a ținut să transmită un mesaj tranșant celor de la PNL, care i-au cerut insistent să organizeze alegeri parțiale. Ponta le-a transmis acestora că-i așteaptă la masa negocierilor și le-a cerut să iasă din logica lui Traian Băsescu, care căuta doar scandal.

"Am o rugăminte. PNL-ul ne acuză tot timpul de ceva. Dânşii sunt în opoziţie... Însă mi-aş dori să avem mai puţin scandal, dacă se poate, mai puţină ceartă. Am văzut că PNL-ul, noul PNL începe să semene din ce în ce mai tare cu vechiul PDL. Scandal şi atât. Haideţi să ne aşezăm la masă să discutăm despre Legea electorală, despre Codul Fiscal, despre sistemul de alegeri. Facem alegeri, pe ce sistem facem? Dânşii vor să-l schimbe. După cum ştiţi foarte bine, spun că nu e bun. Păi, dacă nu e bun, hai să facem noul sistem. Adică, genul ăsta de ceartă şi scandal care e marcă înregistrată Traian Băsescu şi PDL, văd că a fost moştenit şi, eu unul, nu vreau să mai intrăm în aşa ceva. Sunt oricând dispus la orice fel de dialog despre obiectivele fundamentale ale României”, a spus Victor Ponta la Iași.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunțat vineri, după reuniunea conducerii partidului de la Iaşi, că a fost adoptată o rezoluţie prin care acordă Guvernului Ponta termen de o săptămână pentru a declanşa alegerile parţiale, în caz contrar Guvernul va fi acționat în instanță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.