Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Warner Bros negociază cu Mel Gibson pentru regia celui de-al doilea film 'Suicide Squad'

Hollywood

Studiourile Warner Bros negociază cu Mel Gibson pentru ca acesta din urmă să se ocupe de regia continuării francizei ''Suicide Squad'', scrie vineri portalul digitaltrends.com. Câştigător de două ori al premiului Oscar Gibson pare favorit să regizeze cea de-a doua parte a filmului de acţiune cu răufăcători, însă, potrivit The Hollywood Reporter, el analizează proiectul şi încearcă să se familiarizeze cu viziunea studiourilor privind acest univers după care va lua o decizie dacă se va alătura sau nu proiectului cinematografic.

Gibson a câştigat în 1996 cele două statuete Oscar pentru rolul său şi pentru regia filmului Braveheart, iar anul trecut el a atras din nou atenţia celor de la Hollywood cu ''Hacksaw Ridge: The True Story of Desmond Doss'', un film biografic despre un erou al celui de-al Doilea Război Mondial, care a obţinut şase nominalizări la Oscar, inclusiv cea pentru regie. În regia lui David Ayer şi cu o distribuţie bogată, avându-i printre alţii pe Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Adam Beach, Jai Courtney, Viola Davis, Cara Delevingne, Karen Fukuhara, Jay Hernandez, pelicula ''Suicide Squad'' a strâns 325 de milioane de dolari din încasări în SUA şi 745 de milioane în total la nivel internaţional, conform Agerpres.

În cazul în care vor fi refuzaţi, cei de la Warner Bros mai au o variantă de rezervă, considerând să înceapă negocieri cu regizorul peliculei ''Safe House'' Daniel Espinosa, încheie digitaltrends.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.