Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații DURE - Augustin Zegrean denunță jocul 'perfid' dintre CCR și ÎCCJ pentru salvarea lui Dragnea: 'Este foarte grav ce se întâmplă'

zegrean

Fostul președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, acuză în termeni duri CCR și Înalta Curte: ”Liviu Dragnea va fi salvat prin lipsa de asumare a răspunderii pe care o premeditează aceste două instituții”.

”Amânând mult așteptata decizie pentru data de 20 mai, când șeful PSD așteaptă verdictul Înaltei Curți, judecătorii Curții Constituționale încearcă să se sustragă de responsabilitate în toată această problemă a procesului lui Dragnea. Judecătorii CCR vor să admită sesizarea lui Florin Iordache, care îi aduce beneficii și înlesniri lui Liviu Dragnea, și, pe cale de consecință, nu vor să fie arătați cu degetul.

Soții Tăriceanu, la slujba de Înviere de la Catedrala Sf. Iosif. Ce mesaj a transmis liderul ALDE

Înalta Curte face un joc similar și la fel de absurd, de perfid – adică: să zică judecătorii CCR primii și abia apoi să vină verdictul Curții. Este absurdă situația, este de neconceput. Având în vedere datele problemei, sunt convins că Înalta Curte își va amâna din nou verdictul, iar același lucru îl va face și CCR, din nou, ca într-un joc de ping-pong. În felul acesta, Liviu Dragnea va fi salvat prin lipsa de asumare a răspunderii pe care o premeditează aceste două instituții.

De-a dreptul înfricoșător este că așa ceva se întâmplă într-o speță juridică simplă, dom'le, care nu presupune, nici pe departe, cine știe ce chestiuni complexe. Cum mai putem vorbi despre independența Justiției, când iată că Justiția nu vrea și nu poate rezolva un astfel de caz simplu, doar fiindcă protagonistul acestuia este Liviu Dragnea? Este foarte grav ce se întâmplă”, a declarat Augustin Zegrean, în exclusivitate pentru Podul.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.