Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE ALERTĂ: 120 de oameni au fost EVACUAȚI dintr-un supermarket: Mai multe persoane au avut nevoie de medici

Observatorulph.ro
Magazin

UPDATE: Măsurătorile efectuate la supermarketul din Ploieşti care a fost evacuat, joi, din cauza unui miros persistent, nu au indicat nimic suspect, posibil ca la subsol să se fi pulverizat spray de autoapărare, informează ISU Prahova.

Conform sursei citate, măsurătorile au arătat că nivelul de oxigen se află în limite normale.

"Dacă exista o substanţă periculoasă, modifica concentraţia de oxigen, dar aparatul a indicat că oxigenul se află în limite normale. Posibil ca la subsolul clădirii să se fi pulverizat un spray de autoapărare", precizează ISU Prahova.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Aproximativ 120 de persoane au fost evacuate dintr-un magazin din Ploiești, joi seara, din cauza unui miros iritant, ce vine de la subsolul clădirii. Șase muncitori care se simt rău primesc ajutor medical, informează Mediafax.

Citește și:Atac ARMAT în Franța: Un individ înarmat a luat mai mulți ostatici - FOTO

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că pompierii militari asigură măsurile de protecție la un magazin aflat lângă Gara de Sud din Ploiești. Din cauza unui miros iritant, încă necunoscut, ce vine de la subsolul magazinului, șase muncitori au avut nevoie de intervenție medicală pentru că spun că se simt rău.

„Șase muncitori manifestă o stare de rău, motiv pentru care se află în ambulanțe pentru a fi evaluați medical. Toți cei șase manifestă stare de rău, respectiv greață și amețeli. Este și o echipă de la gaze care face măsurători și facem și noi cu aparatele noastre”, a declarat Vasiloae. Aproximativ 120 de persoane aflate în supermarketul de la parterul centrului comercial sunt evacuate preventiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.