Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă - George Simion a descins la INML, după ce a fost săltat cu mascații din Piața Victoriei

AUR
George Simion

Liderul AUR, George Simion, a descins, în această dimineață, la INML. Simion merge să își scoată certificat medico-legal după ce a fost ridiat de poliție din autocarul pe care AUR îl amplasase în Piața Victoriei înainte de protestul programat în acest weekend. Simion a declarat că:

Ce ne doare sunt abuzurile comise asupra protestatarelor din autocar. Unele fete nu au dormit deloc, sunt obosite, tumefiate. Am pățit același lucru în 2020 când mi s-a suspendat permisul pentru cumul de puncte și nu mi se comunicase, eu am făcut contestație. S-a rezolvat numai că din septembrie în februarie nu am putut conduce. Când ți se suspendă permisul trebuie să ți se aducă la cunoștință, a spus Simion în fața camerelor.

“Vor veni trei fete pentru a-şi lua certificate medico-legale, sunt colegele mele , care au fost scoase cu forţa, bătute de forţe de ordine şi de aceea sunt aici la Mina Minovici”, a declarat George Simion, vineri, la Antena 3.

El a precizat că o altă problemă o reprezintă faptul că Poliţia Rutieră susţine că i-a suspendat permisul de conducere, dar că nu ar fi fost anunţat despre acest lucru.

“Poliţia spune că mi-a suspendat permisul, fără să mă anunţe. De Paşte, când mergeam acasă, am fost implicat într-o tamponare minoră pe centura Buzăului. Am făcut o constatare amiabilă, m-am dus la service, am semnat amiabila şi am lăsat banii de reparaţie şi mi-am văzut de drum. Azi noapte, când mi se ridica autocarul, am fost înştiinţat de poliţişti că eu nu am dreptul să conduc, că mi-a fost suspendat acest drept. (…) Am singură înştiinţare, din 26 august, scrisă de Procuratura de pe lângă Judecătoria Buzău, este o ordonanţă de clasare. Este un act de poliţie politică, nu e posibil să ţi se aducă la cunoştinţă că ţi se suspendă dreptul de a conduce decât în momentul în care eşti implicat într-o acţiune politică”, a mai afirmat Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.