Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Propunerile pentru noii miniștri și remanierea lui Tudorel Toader au ajuns la Cotroceni/ MINGEA e în terenul lui Iohannis

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis salut

Două decizii cruciale sunt așteptate în următoarele zile din partea președintelui Klaus Iohannis. E vorba despre întrebările care vor fi adresate votanților la referendumul din 26 mai și de adoptarea sau respingerea propunerilor PSD pentru trei ministere cheie.

Citește și: BIOGRAFIA neromanțată - Cine este Eugen Nicolicea, propunerea PSD la conducerea Ministerului Justiției

Amintim că, ieri, Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis miercuri înlocuirea din funcţie a miniştrilor Rovana Plumb, Natalia Intotero şi Tudorel Toader, urmând ca locurile acestora să fie ocupate după cum urmează: Oana Florea, la Ministerul Fondurilor Europene, senatorul Liviu Tit Brăiloiu, la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi deputatul Eugen Nicolicea, la Ministerul Justiţiei.

”Voi trimite toate documentele la Parlament. Eu întotdeauna merg pe buna credință și pe faptul că domnul președinte va da dovadă de responsabilitate.

Imediat ce ajung la Guvern o să-l sun pe domnul președinte.”, a declarat Viorica Dăncilă, astăzi. Conform informațiilor România TV propunerile PSD au ajuns la președintele Klaus Iohannis.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.