Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreața Angela Rusu a fost AMENDATĂ, după incendiul care i-a distrus sala de evenimente

incendiu

Cântăreața de muzică populară Angela Rusu a fost amendată de Poliția Locală a Primăriei Gherla, județul Cluj, după incendiul care i-a distrus sala de evenimente, autoritățile stabilind că aceasta nu avea autorizație de construire. Aceasta este a doua amendă, după cea dată de ISU Cluj, potrivit Mediafax.

Reprezentanții Poliției Locale din cadrul Primăriei Gherla au declarat că s-a aplicat proprietarului sălii de evenimente o amendă de 1.000 de lei deoarece nu exista autorizație de construire.

Potrivit unui răspuns al Inspectoratului Județean în Construcții (IJC) Cluj, după izbucnirea incendiului la sala de evenimente din Gherla a fost făcut un control în urma căruia s-au constatat condițiile construirii imobilului, starea tehnică a acestuia și condițiile în care s-a produs incendiul.

Citește și: S-a făcut SCRUM! Casa unei cântărețe controversate a luat foc / VIDEO

„Având în vedere că lucrările au fost efectuate fără ca proprietarul să dețină autorizație de construire, IJC Cluj a solicitat Primăriei Gherla efectuarea unor verificări în urma cărora a fost aplicată o sancțiune contravențională și au fost dispuse măsuri și termen de intrare în legalitate”, se arată în document.

Sala de evenimente a cântăreței de muzică populară Angela Rusu a fost distrusă de un incendiu izbucnit în 14 decembrie 2019.

Două zile mai târziu, în 16 decembrie 2019, ISU Cluj a anunțat că în urma verificărilor la Compartimentul Avize-Autorizații s-a constatat că pentru sala de evenimente din Gherla nu a fost emisă autorizație de securitate la incendiu, motiv pentru care s-a aplicat o amendă de 50.000 de lei.

Cauza probabilă a incendiului este scurtcircuit electric la instalația de climatizare. Sala de evenimente și a fost inaugurată în luna mai 2019, în urma unei investiții de 650.000 de euro și avea o capacitate de 400 de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.