Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei Sepsi acuză aribitrajul, după ce a pierdut meciul cu Universitatea Craiova: 'Să nu vezi penaltiul! Este rea intenţie!'

www.agerpres.ro
Leo Grozavu

Tehnicianul echipei Sepsi, Leo Grozavu, a declarat, sâmbătă, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 0-1, că formaţia sa este în continuare dezavantajată de arbitri, la fel ca în sezonul trecut. El a precizat că Sepsi ar fi trebuit să beneficieze de un penalti şi a pus sub semnul întrebării şi golul oaspeţilor, relatează News.ro.

Citește și: Căpitanul echipei Manchester United, Harry Maguire, a pledat nevinovat după incidentul în urma căruia a fost arestat

“Supărat de modul cum s-a desfăşurat şi sezonul trecut. Toată lumea se plânge, dar cred că Sepsi a fost cea mai dezavantajată echipă. Am început un nou campionat care... nu are rost să mai discutăm. Băieţii au făcut o partidă bună, nu am ce să le spun. Sigur, a fost acea faţă pe care puteam să o tratăm cu mai multă responsabilitate. Dar cred că am avut penalti în minutul 80 şi ceva. Sunt suspendat pentru că nu am voie nici măcar să vorbesc, nu am jignit pe nimeni. Mă deranjează că sunt arbitri care chiar nu vor. Este rea intenţie, părerea mea. Să nu vezi penaltiul. Şi o fi având Koljic viteză, dar a marcat de la jumătate de metru de poartă, iar apărarea noastră la 6-7 metri”, a spus Grozavu la Look Plus.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în prima etapă a Ligii I. Golul a fost marcat de Koljic, în minutul 88.

Meciul a fost arbitrat de Radu Petrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.