stiripesurse.ro

 
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Anunț important pentru membrii comunității românești din Marea Britanie!

sigla ambasada uk england marea britanie

Anunț important pentru membrii comunității românești din Marea Britanie!

În ultimul timp se constată o creștere semnificativă a numărului de servicii consulare prestate atât la Secția Consulară din Londra, cât și la Biroul Consular din Edinburgh.

CITESTE SIAmbasada Romaniei la Londra a solicitat protectie pentru Florin Morariu la Ministerul Britanic

Deși s-au adoptat o serie de măsuri pentru creșterea capacității de prelucrare a cererilor de servicii consulare, principala problemă cu care oficiile consulare din Marea Britanie se confruntă, la acest moment, este legată de imposibilitatea de a prelua zilnic toate cererile de servicii consulare venite din partea cetățenilor români. Una dintre soluţiile identificate de Ambasada României la Londra pentru a răspunde acestei situaţii o reprezintă închirierea unui spațiu suplimentar temporar, în Londra, pentru eliberarea titlurilor de călătorie pe perioada verii.

Biroul de Eliberare Titluri de Călătorie din Londra va funcționa, în perioada 12 iunie – 31 august 2017, la adresa 8,9,10 World’s End Place, Chelsea, Londra, SW10 0HE. Pentru indicații de deplasare, programul de lucru cu publicul și alte informații vă rugăm să accesați pagina de internet a Ambasadei României la Londra http://londra.mae.ro/node/271 .

Prin deschiderea acestui birou suplimentar se dorește, pe de o parte, eficientizarea activității de preluare și eliberare a titlurilor de călătorie, iar, pe de altă parte, creșterea capacității de preluare a cererilor pentru eliberarea pașapoartelor simple electronice, pentru care există o foarte mare cerere. În următoarele zile vor fi suplimentate programările la pașapoarte simple electronice. Recomandăm, pe această cale, tuturor celor care și-au făcut programări pentru pașapoarte simple electornice și care doresc o programare la o dată mai apropiată să se autentifice în conturile din portalul Ghișeul Consular Online www.econsulat.ro, folosind adresa de e-mail și parola aleasă, „Cererile mele” și să se reprogrameze.

Folosim acest prilej pentru a-i asigura pe membrii comunității românești din Marea Britanie că rezolvarea problemelor de natură consulară – prestarea serviciilor consulare și acordarea asistenței consulare, rămâne o prioritate pentru Ambasada României la Londra.

Mirel Prisacaru mirel.ro

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

CITESTE SI

EXQUIS.RO

REVISTABLOGURILOR.ROFii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.