Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arbitrii din Premier League au fost sfătuiți să consulte monitoarele VAR situate la marginea terenului începând cu etapa 23, care va debuta sâmbătă

citizentv.co.ke
VAR arbitraj video fotbal

Arbitrii din Premier League au fost sfătuiți să consulte monitoarele VAR situate la marginea terenului începând cu etapa 23, care va debuta sâmbătă, anunță MEDIAFAX.

Potrivit Sky Sports, într-o ședință care a avut loc în această săptămână, arbitrilor englezi le-a fost recomandat să folosească monitoarele VAR atunci când vine vorba de schimbarea unui cartonaș galben în roșu sau viceversa.

Citește și: BREAKING Gheorghe Dincă, amenințat cu moartea și huiduit la Tribunalul Olt

Sistemul de arbitrajul video a fost introdus în Premier League la începutul acestui sezon, însă, în cele aproape 220 de meciuri, niciun arbitru nu a consultat monitoarele speciale pentru a revedea anumite faze, bazându-se strict pe indicațiile primite din camera VAR. Singura excepție a avut loc la meciul din Cupa Angliei, dintre Crystal Palace și Derby County, scor 0-1, când Michael Oliver a mers să revadă o anumită secvență din partida respectivă, eliminându-l pe mijlocașul Milivojevic, după ce acesta fusese sancționat inițial doar cu cartonaș galben.

Citește și: VIDEO Viorica Dăncilă, întrebată de ce are imaginea că ar fi PROASTĂ: 'S-a speculat! Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli'/

Anterior, arbitrilor din Premier League le-a fost recomandat să folosească monitoarele VAR doar în momentele în care anumite incidente se petrec în afara ariei de acoperire a acestora, mai notează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.