Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șarpe la mall: Surpriza pentru clienți - FOTO

Time Out
magazin jucarii

Un șarpe a fost descoperit de clienții mall-ului din Târgu-Jiu, miercuri, în magazin, aceștia cerând ajutorul angajaților centrului comercial, care au reușit să prindă reptila cu ajutorul unei sticle de plastic, transmite MEDIAFAX.

Potrivit directorul centrului comercial din Târgu-Jiu, Sorin Cureleanu, angajații mall-ului au reuşit să prindă şarpele şi l-au eliberat în râul din apropiere, de unde, se pare, că a și venit.

Citește și: Eugen Teodorovici îi dă prima sarcina noul preşedinte al ANAF! Ce va avea de făcut Mirela Călugăreanu

„Râul Jiu se află la mai puțin de 100 de metri de centrul comercial și, din cauza vremii, probabil că șarpele s-a îndepărtat de cursul apei și a ajuns la mall. Șarpele de apă este inofensiv și nu a pus în pericol siguranța clienților noștri. Acesta a fost prins cu ajutorul unui pet de angajații noștri și a fost eliberat în siguranță în apă”, a declarat Sorin Cureleanu, directorul centrului comercial.

Citește și: Preşedintele Klaus Iohannis propune modificarea legii electorale:Autorităţile trebuie să ia măsurile necesare

Cureleanu a mai spus că va lua legătura cu autoritățile locale pentru a găsi împreună o soluție, astfel încât să nu se mai întâmple situații similare.

O descoperire asemănătoare a fost făcută, luni, într-un magazin din Craiova, județul Dolj, unde un client a observat o șopârlă printre rafturile cu lustre.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.