Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Botezatu, accident rutier în Capitală: a intrat în plin în alte mașini

Catalin Botezatu 2

Mașina lui Cătălin Botezatu a fost implicată miercuri într-un accident ușor în Capitală: ”n-a mai putut fi controlată și a ajuns să se învârtă singură”, a explicat creatorul de modă.

Citește și: Adrian Năstase îndeamnă PSD să declanșeze RĂZBOIUL TOTAL împotriva lui Klaus Iohannis

Accidentul a avut loc miercuri în zona Barbu Văcărescu. Mașina lui Cătălin Botezatu a lovit mai multe autoturisme după ce sistemul de frânare s-a declanșat automat blocând roțile autovehiculului.

”A fost un accident ușor. Mașina pe care o am are un sistem de frânare mai nou. Datorită senzorilor, atunci când alte mașini frânează brusc în apropiere, frânează și ea. Asta s-a întâmplat și ieri. Cineva din fața mea a frânat brusc și a vrut să intre fără să se asigure. Mașina mea a frânat, sistemul blochează și roțile și n-a mai putut fi controlată și a ajuns să se învârtă singură. Așa se întâmplă în asemenea momente. Cam asta a fost tot.”, a spus Cătălin Botezatu pentru MEDIAFAX.

Creatorul de modă a explicat și că în momentul accidentului nu se afla la volan: ”Nu eram în mașină, eram la filmări”.

Botezatu spune că nu e vorba de pagube în urma ciocnirii și că totul a fost cauzat de condițiile de trafic: ”un sistem care practic e bun dar, în România, dacă nu sunt șosele și parcări... Problema cea mai mare a fost că degeaba a frânat pentru că erau foarte multe mașini parcate în scuarul de pe linia de tramvai care nu funcționează și atunci s-a lovit de unele dintre ele”.

Cătălin Botezatu este creator de modă. S-a născut în 1966, la Alexandria. A studiat la Institutul European de Modă din Milano și a lucrat mai multe luni în atelierele lui Gianni Versace. A fost premiat drept cel mai bun creator al anului în România în 1996, 1998 și 2004 iar în 2006 a primit premiul pentru Excelență în Modă din partea Fashion TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.