Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul turc Gazișehir Gaziantep, antrenat de Marius Șumudică, l-a împrumutat pe Alexandru Maxim, de la Mainz

www.fanatik.ro
Alexandru Maxim

Clubul turc Gazișehir Gaziantep, antrenat de Marius Șumudică, a anunțat, marți, împrumutul mijlocașului român Alexandru Maxim (29 de ani), de la formația germană Mainz, până la finalul sezonului actual, anunță MEDIAFAX.

"Gaziantep a ajuns la un acord cu fotbalistul Alexandru Maxim până la finalul sezonului. Îi urăm bun venit și mult succes sub culorile noastre celui care a fost împrumutat de la Mainz", se arată în comunicatul emis de formația turcă.

Citește și: CONTROVERSĂ în Italia - Papa Francisc a modificat textul rugăciunii 'Tatăl Nostru'

În ultimii șapte ani, Maxim a evoluat doar în Germania. În 2013, el a plecat de la Pandurii Târgu Jiu, ajungând la VfB Stuttgart, unde a fost legitimat timp de patru sezoane și jumătate, acumulând 131 de meciuri, 17 goluri și 35 de pase decisive, atât în prima, cât și în liga a doua germană.

În 2017, românul a fost transferat de Mainz, o altă echipă din Bundesliga, pentru o sumă de aproximativ trei milioane de euro. Aici, Maxim a apărut în 56 de partide, reușind cinci goluri și cinci pase decisive, însă rareori a fost titular.

De-a lungul carierei sale, Maxim a mai jucat pentru FC Ardealul, Espanyol B sau CF Badalona. La echipa națională a României, el are 39 de prezențe și cinci goluri.

Citește și: În plin SCANDAL pe împrumuturi, Rareș Bogdan SARE în apărarea lui Florin Cîțu: 'Așa am găsit economia României'

La Gazișehir Gaziantep, echipă aflată pe locul 10 în prima ligă turcă, mai evoluează încă un fotbalist român, fundașul Alin Toșca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.