Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concluziile întâlnirii Barna - Orban: 'Există deschidere reală unde avem primar PSD să căutăm variante să scăpăm de PSD'

Inquam Photos / Octav Ganea
Orban Ludovic Dan Barna

Liderul USR Dan Barna a declarat marti, dupa discutiile de la Palatul Victoria cu premierul interimar Ludovic Orban, ca anticipatele, alegerea primarilor in doua tururi si candidati unici in localitatile cu primari PSD au fost printre subiectele abordate.

„Perspectiva e clara”, a spus Barna: sa pice doua propuneri de premier astfel incat sa se ajunga la alegeri parlamentare anticipate. `I-am spus foarte clar dlui Orban ca USR-PLUS suntem pregatiti de anticipate”, a indicat acesta.

Barna a mentionat ca „mi-am exprimat dezamagirea ca este un sentiment general in societate ca alegerea primarilor in doua tururi a fost sacrificata pentru anticipate”. „I-am cerut lui Orban si a fost de acord ca pentru al doilea guvern primul obiectiv sa fie alegerea primarilor in doua tururi”, a adaugat liderul USR.

Potrivit acestuia, ar exista „deschidere” din partea PNL sa negocieze cu USR-PLUS pentru locale. „Exista o deschidere reala unde avem primar PSD sa cautam variante sa scapam de PSD”, a zis Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.