Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă HAOSUL la CFR Cluj! Managerul sportiv: 'Nu s-a negociat cu nimeni!'

www.cluju.ro
CFR Cluj

Managerul sportiv al CFR Cluj, Marius Bilaşco, a declarat, miercuri, la Digi Sport, că oficialii clubului încă nu au negociat cu niciun antrenor după plecarea lui Dan Petrescu şi că de pregătirea echipei se ocupă staful lui Petrescu.

“Nu o să fiu antrenorul, am mai fost în poziţia asta pe finalul campionatului. A trebuit să ne adaptăm pentru că lucrurile s-au desfăşurat destul de repede. De pregătirea echipei şi antrenamente s-a ocupat staful lui Dan, care a rămas în continuare la club. A fost o despărţire amiabilă, a fost o perioadă extrem de frumoasă la Cluj”, a spus Bilaşco, relatează News.ro.

Citește și: Prima reacție a managerului spitalului groazei din Reșița: 'Pozele demonstrează neputința sistemului. A fost rândul Reșiței!'

Întrebat dacă gruparea clujeană a fost aproape să aducă un alt antrenor, el a răspuns: Nu. Nu s-a discutat cu nimeni, nu s-a negociat cu nimeni. Vom avea un alt antrenor, sperăm cât mai repede, posibil după această partidă”.

Citește și: Claudiu Florică și Dinu Pescariu SCAPĂ de dosarul Microsoft: faptele s-au PRESCRIS! Judecătorii confiscă 22 de milioane de euro

Marius Bilaşco a vorbit şi despre meciul de joi cu ŢSKA Sofia: “Cei de la ŢSKA au jucători cu calitate, e o echipă destul de puternică. Noi avem miză, avem obiectiv, suntem în obiectiv, şi ei vin dintr-o postură în care nu au şanse de calificare. E o poziţie periculoasă, având în vedere că pentru ei meciul cu are miză”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.