Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corneliu Papură: 'E îmbucurător că ne-am creat situaţii în faţa unei echipe care se apără supranumeric. Ce nu este bine este că nu am reuşit să înscriem'

Universitatea Craiova
Corneliu Papură

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat duminică seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 0-2, că formaţia sa ar fi putut să înscrie cel puţin un gol dacă ar fi fost atentă, dar a pus în dificultate liderul din Liga I, potrivit news.ro.

“E îmbucurător că ne-am creat situaţii în faţa unei echipe care se apără supranumeric. Ce nu este bine este că nu am reuşit să înscriem. Am avut situaţii de poartă, dar ne-a lipsit şi şansa în seara asta. Dacă eram atenţi, puteam să înscriem minim un gol. Am reuşit să-i deschidem şi să-i punem în dificultate. Ivan este un jucător talentat şi cu siguranţă ne va ajuta. Cu toţii au făcut un meci bun. Am pus presiune mare pe CFR şi i-am pus în dificultate. Au arătat putere şi că pot să joace de la egal la egal cu orice adversar”, a spus Papură la posturile care transmit Liga I.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Universitatea Craiova, în etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Clujenii încheie sezonul regulat pe primul loc în clasament, cu 52 de puncte, iar Universitatea Craiova pe poziţia a doua, cu 46 de puncte.

Golurile au fost marcate de Rondon ‘9 şi Martic ’67 (autogol).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.