Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Derapaj incredibil la adresa Simonei Halep: 'Și-a pus steroizi în brațe după operația de micșorare a sânilor'

Simona Halep

Un influencer din SUA a declanșat o dezbatere controversată despre corpul Simonei Halep, la care s-au alăturat jurnaliști și mai multe persoane care susțin valorile tradiționale.

Aceștia au făcut afirmații cu caracter grav, precum: "Femeile nu ar trebui să își taie sânii pentru a performa mai bine în sport", "Aceasta este o luptă împotriva corpului și naturii feminine" sau "Ea și-a pus steroizi în brațe după operația de micșorare a sânilor". În 2009, la vârsta de 17 ani, Halep a suferit o intervenție chirurgicală pentru micșorarea sânilor, deoarece greutatea bustului îi afecta jocul în timpul meciurilor. După această operație, cariera ei în tenis a înregistrat o ascensiune rapidă. De asemenea, Simona a devenit o sursă de inspirație pentru alte fete care se confruntă cu situații similare, încurajându-le să îi urmeze exemplul, conform ProSport.

Eric Conn, fost jurnalist american și influencer în prezent, a făcut o postare pe Twitter despre Simona Halep care a stârnit indignare: „Simona Halep a suferit o operație de micșorare a sânilor în adolescență. De ce a făcut-o? Sânii săi de mărime 34DD îi afectau visul sportiv, așa că a decis să se supună intervenției chirurgicale la vârsta de 17 ani. Acest lucru denotă un conflict cu corpul și natura feminină!”, a scris individul care se prezintă drept „fost pastor, jurnalist, care acum se dedică ajutării bărbaților să devină patriarhi evlavioși într-o perioadă confuză din punct de vedere sexual”.

După ce unul dintre cei 18.800 de urmăritori ai lui Conn a comentat că „se pare că i-au pus acel țesut suplimentar în brațe”, influencerul a făcut o nouă afirmație uluitoare: „Se numesc steroizi!”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.