Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Pîslaru provoacă PNL după ultimul sondaj IMAS: USR-PLUS la conducerea României din 2020

sondaj alegeri

Fostul ministru tehnocrat al Muncii, Dragoș Pîslaru, actualmente membru PLUS, a transmis pe o rețea de socializare că datele celui mai recent sondaj de opinie realizat de IMAS ar demonstra că principala forță politică este alianța USR-PLUS. USR-PLUS vor candida la prezidentiale, prin Dan Barna, impotriva lui Klaus Iohannis sustinut de PNL, iar membrii PNL si USR-PLUS au avut in ultima perioada mai multe schimburi dure de replici dupa ce Barna l-a criticat pe Iohannis ca nu a fost suficient de implicat ca presedinte in viata publica.

„USR-PLUS la conducerea Romaniei din 2020. Va multumim pentru incredere. USR PLUS reprezinta principala forta politica a Romaniei”, se arata in mesajul lui Pîslaru în care este prezentat și un grafic în care PNL-USR este cotat cu 27.4% pe primul loc, fiind urmat de PNL.

Un sondaj realizat de IMAS, la comanda Europa FM, dat recent publicității arată că dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, PNL a ar obtine 25,5%, USR - 21,4%, PLUS - 6%, PSD - 19.4%.

Citește și: Traian Băsescu intervine dur în cazul Caracal: Oare ce-l mână pe dubiosul Tonel? Cumpănașu atinge culmea ridicolului .

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.