Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîţu a bătut palma cu Bruxellesul pentru PNRR: 'Sunt recunoscător Comisiei Europene pentru sprijin, îndrumare şi cooperare'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu s-a declarat "recunoscător" Comisiei Europene pentru "sprijin, îndrumare şi cooperare", după discuţia cu privire la priorităţile României prevăzute în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) pe care a avut-o, miercuri, la Bruxelles, cu Margrethe Vestager, vicepreşedinte executiv al CE.

"Am avut o discuţie detaliată cu Margrethe Vestager, vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, cu privire la priorităţile României prevăzute de Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Sunt recunoscător Comisiei Europene pentru sprijin, îndrumare şi cooperare", a scris Florin Cîţu pe Facebook.

Citește și: VIDEO Dan Barna știe ce se întâmplă cu PNRR, după vizita lui Florin Cîțu la Bruxelles: 'Veștile dinspre Bruxelles sunt bune în acest moment'

Prim-ministrul Florin Cîţu a reconfirmat, în cadrul întrevederii pe care a avut-o cu Valdis Dombrovskis, vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, miercuri, la Bruxelles, obiectivul Guvernului de la Bucureşti de a asigura "o relansare economică şi o creştere economică durabilă post-pandemie", cu accent pe "reforme şi investiţii".

"Reforme şi investiţii, pe asta am insistat! O discuţie excelentă cu Valdis Dombrovskis, vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, privind aspectele fiscale şi bugetare ale Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Am reconfirmat obiectivul Guvernului de a asigura o relansare economică şi o creştere economică durabilă post-pandemie", a scris şeful Executivului pe Facebook.

Citește și: VIDEO Florin Cîţu s-a dus la Bruxelles ca să discute cu Adina Vălean despre dezastrul din România: 'Am avut o discuţie detaliată'

Anterior, premierul s-a întâlnit cu Adina Vălean, comisar european pentru Transporturi, în cadrul întrevederii fiind detaliate proiectele de infrastructură prevăzute în PNRR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.