Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, explicație care dă totul peste cap: cum se raportează numărul de locuri disponibile în spitale

Facebook
gabriela firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că Ministerul Sănătății nu raportează corect numărul de paturi din spitale. Firea a explicat că fiecare spital Covid a alocat un anumit număr de paturi, în luna martie, și în baza acestor cifre arată Guvernul că n-ar mai fi locuri. Firea susține că, de fapt, locuri există în spitale și în Capitală nu s-a atins capacitatea maximă.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 86: A început DICTATURA! Statul poate să-ți ia copiii

”Paradoxul este următorul: noi am rămas pe statistica din luna martie. Practic, fiecare spital Covid sau din linia 2 a raportat câte paturi au fost alocate pentru pacienții Covid. Ca să vă dau un exemplu și vorbesc în cunoștință de cauză: dacă un spital are 700 de paturi și a alocat bolnavilor Covid doar 400 de paturi, atunci din acest număr se face raportatea. Restul paturilor din spital stau oricum aproape goale pentru că se fac foarte puține internări.

De aceea am spus că trebuie mai puțină manipulare. Eu nu mă înscriu în linia celor care spun că nu există virusul și nici nu-mi doresc să panicăm populația arâtând că nu mai sunt locuri la ATI. Virusul este extrem de contagios, există, dar populația trebuie să știe că avem paturi în spitale (...) Avem toate resursele necesare, ne lipsește doar organizarea”, a explicat Gabriela Firea, la Antena 3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.