Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GALERIE FOTO - Rusia, exerciții militare de amploare la Marea Neagră cu 80.000 de militari: sunt 250 de tancuri, 450 de vehicule de luptă și transportoare

ria.ru
Rusia, Marea Neagră

Federația Rusă desfășoară un exercițiu militar de amploare în Marea Neagră și  Marea Caspică. Militarii simulează respingerea unui atac aerian și au practicat acțiuni în fața unei amenințări teroriste. La manevre participă aproximativ 80 de mii de persoane, inclusiv angajați ai Ministerului Situațiilor de Urgență și ai Gărzii Naționale din Rusia, informează portalul Ria.ru.

Șeful Statului Major General al Forțelor Armate,Valery Gerasimov, este responsabil de exerciții. Au fost invitate unități militare din Armenia, Belarus, Iran, China, Myanmar și Pakistan.

Până la 250 de tancuri, până la 450 de vehicule de luptă pentru infanterie și transportoare blindate de personal și până la 200 de sisteme de artilerie sunt implicate în exercițiu.

La terenul de antrenament de la Ashuluk, unitățile de apărare antiaeriană au respins o rachetă masivă și un atac aerian.

Citește și: LIVE VIDEO - ALERTĂ cu bombă la Turnul Eiffel: Monumentul a fost evacuat

Pentru a crea o situație apropiată de luptă, rușii au folosit bombe de fum și au imitat explozia unei obuze de artilerie. Exercițiul va dura până pe 26 septembrie.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.