Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GRIPA SI VACCINAREA ANTIGRIPALA IN ROMANIA - Provocari specifice si recomandari pentru imbunatatirea ratei de acoperire vaccinala antigripala

one.ro
tuse raceala gripa

Reprezentantii Societatii Romane de Microbiologie, Asociatiei ProImunizare, Societatii Nationale de Medicina Familiei, Colegiului Farmacistilor din Romania, Coalitiei Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice (COPAC), Uniunii Nationale a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA), Societatii Romane de Epidemiologie au lansat un apel catre Guvern, specialisti, cadre medicale, organizatii neguvernamentale si asociatii ale pacientilor sa-si uneasca eforturile pentru a creste rata de vaccinare antigripala in Romania. In ultimii ani, aceasta a ajuns la un nivel extrem de mic, de doar 20% in cadrul grupelor de risc.

Acest apel a fost facut la lansarea studiului: GRIPA SI VACCINAREA ANTIGRIPALA IN ROMANIA - Provocari specifice si recomandari pentru imbunatatirea ratei de acoperire vaccinala antigripala. Studiul identifica o serie de probleme legate de accesul la vaccinare, care ar putea fi rezolvate prin schimbarea modalitatii de achizitie a vaccinului gripal si prin extinderea retelei de vaccinare.

Va rog sa regasiti anexat un comunicat detaliat referitor la studiul lansat marti precum si la recomandarile acestuia pentru a combate imbolnavirile de gripa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.