Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă unul dintre controversații consilieri ai lui Traian Băsescu a intrat în Guvern: 'Ăsta e un dobitoc. E un șmecher, un bandit', spunea Ion Cristoiu despre el

Inquam Photos/ Octav Ganea
Guvernul Romaniei

Guvernul Nicolae Ciucă se umple de unii dintre cei mai controversați foști consilieri prezidențiali din mandatul lui Traian Băsescu. După Iulian Chifu, a venit rândul unui alt consilier de-ai lui Băsescu să intre în guvern.

”Iulian Fota ăsta este un dobitoc! O spun cu cea mai deplină responsabilitate. E un tip care a fost consilierul pe securitate al lui Traian Băsescu și, ca toți cei care au fost în jurul lui Traian Băsescu, e un șmecher, un bandit: el a fost cel care a vrut să introducă ideea că presa e o problemă de siguranță națională.”, este caracterizarea lui Ion Cristoiu despre noul secretar de stat pentru afaceri strategice din cabinetul Nicolae Ciucă. Iulian Fota, absolvent al Facultății de Instalaţii pentru Construcţii, fost șef al Colegiului Național de Informatii al SRI și fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională în mandatul lui Traian Băsescu, îi ia locul lui Dan Neculăescu, noul ambasador al României la NATO.

Iulian Fota a devenit celebru pentru engleza sa, pe care a etalat-o deplin în 2010. El este director general al Institutului Diplomatic Român și predă la Academia Naţională de Informaţii.

La începutul lui decembrie, un alt controversat fost consilier din mandatul lui Traian Băsescu, Iulian Chifu, a prins un post de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului Nicolae Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.