Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, somat să convoace CSAT pentru situația de la Marea Neagră: 'Marii lideri ai lumii se arată îngrijorați de ce se întâmplă acolo'

Facebook
Klaus Iohannis

Fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor, îi cere președintelui Klaus Iohannis convocarea Consiliului Suprem de Apărare al Țării (CSAT) pentru discuții și decizii legate de situația tensionată din zona Mării Negre.

Fifor spune că România trebuie să fie foarte atentă cum abordează situația din bazinul Mării Negre, din punct de vedere diplomatic și nu numai.

„Suntem doar la o aruncătură de băț de butoiul cu pulbere ar regiunii. Marii lideri ai lumii se arată îngrijorați de ce se întâmplă acolo. Și analizează deja pașii următori. Conducătorii noștri, ca de obicei, au alte priorități”, spune Fifor.

Fostul ministru al Apărării crede că este foarte important să fie monitorizată cu atenție situația din zona Mării Negre, în contextul creșterii tensiunilor dintre Rusia și Ucraina.

„Spațiul aerian din nordul Mării Negre a fost închis, din ordinul lui Vladimir Putin... nu mai zboară nimic în zonă pentru că Rusia face exerciții militare. Peste 100 de mii de soldați ruși au fost desfășurați la granița cu Ucraina. Președintele SUA caracterizează situația drept una tensionată. Liderii Uniunii Europene sunt de aceeași părere. În tot acest timp, Coaliția Pierzătorilor se joacă de-a guvernarea și se ceartă pe împărțirea funcțiilor. Iar președintele nostru doarme în papuci”, spune Fifor, pe pagina sa de Facebook.

Acesta cere convocarea CSAT pentru discuții și decizii în legătură cu situația de la Marea Neagră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.