Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii încep precampania în București. CINE iese în față

PNL Bucuresti
liberalii raetchi

După evenimentele de pe Arena Națională în care a fost implicat primarul general Gabriela Firea, liberalii încep să prindă curaj și testează terenul pentru alegerile locale din 2020. O parte dintre liberalii de la București au intrat deja în precampanie. Printre ei, Ovidiu Raetchi și Dan Cristian Popescu.

Victor Ponta anunță săptămâna FIERBINTE: CONDAMNAREA lui Liviu Dragnea, DEMITAREA lui Kovesi, SUSPENDAREA lui Iohannnis, moțiunea de cenzură și nou șef la SIE

Liberalii au participat recent la campania de informare privind pericolul desfiinţării Pilonului 2 de pensii, împărțind pliante bucurestenilor pe această temă. Printre ei fostul primar general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, pretendentul pentru Primăria Sectorului 4. În ceea ce îl privește pe Dan Cristian Popescu, acesta îndeplinește funcția de viceprimar la Sectorul 2 și nu ratează nicio ocazie să iasă în spațiul public.

Despre Ciprian Ciucu, consilier general al PNL, se zvonește că ar vrea să candideze la alegerile locale împotriva Gabrielei Firea, potrivit unor surse din partid. Ovidiu Raetchi, liberalul cu cel mai bun scor in Capitala la alegerile locale din 2016, este deja in precampanie in sectorul 5, cu 2-3 iesiri saptamanale pe strada.

Rareș Bogdan îl desființează pe un ministru din Cabinetul Dăncilă: „Doamne ferește, câți proști”

În vederea luptei pentru Primăria Generală, PNL este însă îngrijorat de o nouă divizare a votului pe dreapta, având în vedere că au existat discutii că Vlad Voiculescu ar vrea să candideze la alegerile locale împotriva Gabrielei Firea, iar Nicușor Dan a început și el să se pregătească pentru 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.