Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a cerut, Viorica Dăncilă a executat: Începe marea evaluare a ambasadorilor, consulilor și atașaților comerciali / SURSE

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dragnea Dancila

În urma solicitării exprimate de Liviu Dragnea în Congresul PSD, premierul Viorica Dăncilă a trimis către Ministerul de Externe o scrisoare prin care îi solicită lui Teodor Meleșcanu nominalizarea de urgență a ambasadorului României în Israel și evaluare tuturor ambasadorilor și consulilor, susțin surse politice pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Liviu Dragnea i-a solicitat, la Congresul PSD, ministrului de Externe să facă, foarte rapid, o propunere pentru funcţia de ambasador al României în Israel. El a declarat că „este inadmisibil să stăm mai mult de un an de zile fără ambasador în această ţară foarte importantă”.

„Vreau să folosim cu inteligenţă deschiderea din ce în ce mai mare pe care statul Israel o are faţă de România şi în acest context îl rog pe ministrul de Externe ca foarte rapid, foarte rapid să transmită primului ministru şi preşedintelui României propunerea pentru ambasador în Israel din partea României. Este inadmisibil să stăm mai mult de un an de zile fără ambasador în această ţară foarte importantă”, a afirmat Dragnea.

Potrivit acelorași surse, Viorica Dăncilă a trimis o scrisoare și către Ministerul pentru Mediul de Afaceri prin care solicită evaluarea tuturor atașaților comerciali.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.