Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, anunț BOMBĂ: deschide larg ușa PNL pentru parlamentarii PSD și ALDE, dacă votează moțiunea de cenzură

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că a discutat cu parlamentari PSD și ALDE și le-a spus că în cazul în care vor vota moțiunea de cenzură, iar apoi vor fi excluși din partid, atunci vor avea o ușă deschisă la PNL.

”Le mai adresez public încă un îndemn, aveți două variante: puteți să vă încheiați cariera politică prin susținerea acestui Guvern toxic sau își pot reabilita numele prin votearea acestei moțiuni de cenzură.

Orice parlamentar ALDE sau PSD care va vota moțiunea de cenzură va avea șansa să-și repare imaginea publică și vor avea șansa de a-și continua cariera politică fie în PSD, fie în alt partid politic (...) Pentru ei cel mai bine ar fi să-și continue activitatea în partidul din care fac parte, dar dacă vor fi dați afară atunci putem purta discuții. Firește, fiecare are un anumit interes, acum nu vă pot spune ce am negociat cu fiecare în parte.

Cu siguranță că avem astăzi discuții, chiar și promisiuni legate de prezența la vot. Vom vedea care vor fi (...) Am vorbit cu orice parlamentar ALDE care a fost disponibil pentru o discuție, cu excepția lui Daniel Zamfir, din motive lesne de înțeles.

Sunt convins că 80% dintre români vor aplauda un vot al parlamentarilor PSD și ALDE, dacă vor vota moțiunea de cenzură.”, a declarat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.