Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mike Maignan, după ce a fost victima unor insulte rasiste cu Udinese: 'Nu mai voiam să joc, dar nu am vrut să-mi abandonez coechipierii'

milanreports.com
Mike Maignan

Mike Maignan, portarul echipei AC Milan şi al naţionalei Franţei, a fost victima unor insulte rasiste în timpul unui meci din campionatul Italiei, disputat sâmbătă seara la Udinese. El nu a mai vrut să joace după ce a părăsit terenul, dar s-a răzgândit "pentru a nu-şi abandona colegii".

"Nu am vrut să mai joc, le-am spus tuturor când am părăsit terenul, dar suntem o familie, nu puteam să-mi abandonez coechipierii", a declarat el pentru platforma DAZN. "Am fost furios, nu dezamăgit, pentru că nu este prima dată când trec prin asta. Coechipierii mei, staff-ul, toată lumea mi-a spus să rămân puternic şi să dau răspunsul corect pe teren", a continuat el, scrie news.ro.

Citește și: Meciul Udinese – AC Milan a fost întrerupt din cauza unor scandări rasiste la adresa portarului milanez

Maignan, în vârstă de 28 de ani, a vorbit pentru Sky Sport despre incidentele care l-au determinat să părăsească terenul în timpul primei reprize, înainte de a fi urmat de coechipierii săi, ceea ce a dus la o întrerupere de cinci minute a jocului. "Ceea ce s-a întâmplat a fost că atunci când am recuperat mingea pentru prima mea acţiune din meci, am auzit imitându-se ţipete de maimuţă şi nu am spus nimic. Apoi s-a întâmplat din nou şi le-am spus antrenorilor noştri şi apoi celui de-al patrulea arbitru", a continuat el.

"Am spus că nu putem juca în acele condiţii. Am luat apoi decizia de a ne întoarce pe teren şi de a da cel mai bun răspuns posibil prin câştigarea meciului", a adăugat el.

Citește și: Serie A: AC Milan câștigă la Udine. Meciul a fost întrerupt în prima repriză

AC Milan, care a fost condusă cu 2-1 din minutul 62, s-a impus în cele din urmă cu 3-2, graţie golurilor lui Jovic (83) şi Okafor (90+3).

Clubul lombard şi-a consolidat locul 3 şi se află acum la doar patru puncte de ocupanta locului 2, Juventus, care se deplasează duminică la Lecce.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.