Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea de la Antena 3, intervenţie FURIBUNDĂ la România TV: Război total cu poliţia - atac la adresa lui Marian Godină

www.antena3.ro
Mircea Badea

Vedeta Antenei 3, Mircea Badea, se află în centrul unui scandal imens. Acesta a fost citat la Poliție pentru data de 20 martie, pentru a aduce clarificări în cazul jignirilor aduse polițiștilor, după cazul polițistului pedofil. Polițiștii s-au sesizat după o serie de mesaje postate de Mircea Badea pe pagina personală de Facebook.

Mai multe detalii aici: Mircea Badea, CITAT la Poliție, după atacurile la adresa polițiștilor, pe Facebook: Treaba asta va ieși foarte rău. Le promit!

Mircea Badea a avut o intervenţie furibundă la adresa poliţiei. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Badea s-a dezlănţuit la adresa poliţiei, dar şi la adresa poliţistului blogger, Marian Godină. "Sunt încă în libertate. Nu am înţeles nimic din acea hârtie. Am arătat-o şi altora. Nu a înţeles nimeni nimic. Cică aş fi spus nişte nasoale pe facebook despre poliţie şi dânşii m-au chemat să le clarificăm. Poliţia din România are preocupări pentru astfel de prostii. S-au terminat toate dosarele cu crime, cu violuri, pedofili. Stau pe facebook şi se uită la mine.

Citeşte şi: Sfaturi importante ale medicilor: Cum ne ferim de microbii din toaletele publice

Trebuie să mă duc acolo să mă amendeze? E o prostie. Eu marţi nu mă duc. Dacă nu primesc o citaţie, eu nu mă duc. Aşa la invitaţii la mişto, eu nu mai răspund. Dacă apar clarificări, ştiu de ce mă duc. Godină a picat 183 de examene. Nu cred că m-a raportat el pe facebook. Nu cred că a putut să-mi citească nici măcar jumătate din postări.  Nu cred că m-a chemat poliţia ca să îmi dea dislike. Dacă aveau nevoie de bani, ar fi trebuit să spună", a spus Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.