Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Negocieri cu probleme în Maramureș: PMP va intra în opoziție, după ce PNL a bătut palma la Castel Transilvania cu Cătălin Cherecheș

presiune tensiuni scandal pericol

Organizația PMP Maramureș a anunțat miercuri că va intra în opoziție pentru că PNL a decis să coopteze oamenii lui Cătălin Cherecheș în majoritățile din CJ și din Consiliul Local Baia Mare, deși putea face majoritate doar cu PMP și USR.

„În opoziție fața de noua majoritate din Maramureș PNL-USR-CHERECHEȘ. În urmă cu câteva minute am încheiat negocierile cu PNL pentru formarea unei majorități la nivelul Consiliului Județean Maramureș. Termenul de "negociere" este pretențios, pentru modul în care au decurs discuțiile. PNL a ales, cu USR încolonat în spatele său, după cum s-a exprimat domnul Ionel Bogdan, să își obțină majoritatea cu voturile consilierilor lui Cătălin Cherecheș din Coaliția pentru Maramureș. Semn că întâlnirea de duminică seara, de la Castel Transilvania, la care au participat președintele PNL Maramureș Ionel Bogdan, premierul Ludovic Orban și Cătălin Cherecheș a lămurit majoritățile din CJ și CL Baia Mare.

PMP Maramureș, care a fost votat de aproape 22.000 de maramureșeni, fiind al doilea partid de dreapta la nivelul județului, va intra în opoziție. PMP și PNL puteau forma singure majoritatea în CJ, iar împreună cu USR formam majoritatea și în CL Baia Mare. Asta a fost și voința electoratului. Planul lui Bogdan a fost însă să lipească voturile PNL și USR, date de băimăreni pentru dreapta, la coșul lui Cherecheș”, a transmis PMP Maramureș.

Citește și: Mihai Mărgineanu sare în apărarea lui Dan Bittman: Oile nu ascultă! Ele doar înjură și se enervează .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.