Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban, întâlnire la nivel înalt în weekend

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a fost vizitat, în weekend, de o delegație a Junge Union Deutschland, cea mai mare organizație politică de tineret din Europa, la invitația Tineretului Național Liberal.

"Tineretul Național Liberal a găzduit ieri o delegație a Junge Union Deutschlands, organizația de tineret a Uniunii Creștin-Democrate din Germania.

Împreună cu Tilman Kuban, președintele Junge Union, am analizat strategiile de campanie pe care organizațiile noastre le aplică, am dezbătut cele mai bune metode de a fi aproape de nevoile cetățenilor și am împărtășit experiențele noastre din urma interacțiunilor cu oamenii, atât online, cât și offline.

Austria, sub nămeți - Iadul alb s-a dezlănțuit pe perioada weekend-ului

Dacă până acum cei dinaintea noastră discutau despre probleme socio-economice și culturale, generația noastră va trebui să facă față, suplimentar, și provocărilor informaționale și tehnologice. TNL și Junge Union vor continua să coopereze îndeaproape, și împreună vom găsi soluțiile potrivite pentru România, Germania și Uniunea Europeană.

În numele TNL, îi mulțumesc pentru sprijin partenerului nostru instituțional, Fundația Konrad Adenauer”, a scris președintele TNL, Mara Mareș, pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.