Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția a săltat o femeie care a instigat online la violențe împotriva forțelor de ordine

captura youtube
incident arma constanta

Poliția a săltat o femeie care a instigat online la violențe împotriva forțelor de ordine după ce a reacționat la prezența unui luptător SAS care a îndreptat o armă neletală spre un protestatar protestele fermierilor si tranportatorilor. Este vorba despre Angi Șerban care  s-a făcut remarcată în urmă cu câțiva ani în Parlament când alături de alți colegi #rezist s-au legat de mâini și s-au pus pe jos în Palatul Parlamentului pentru a protesta împotriva reformei justiției sub  Liviu Dragnea.

La data de 14 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 18 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de ,,instigarea publică la săvârșirea de infracțiuni”.

În fapt, la data de 14 ianuarie 2024, în mediul online, prin intermediul unei rețele de socializare, a fost postat un mesaj, care instiga la săvârșirea de infracțiuni.

În urma activităților specifice efectuate de către polițiști, a fost identificată persoana care administrează contul de pe respectiva rețea de socializare.

În urma relaționării cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, a fost emis un mandat de aducere, pe numele femeii, în vârstă de 36 de ani.

Astfel, în baza mandatului de aducere, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 13 Poliție, aceasta a fost condusă la sediul subunității de poliție, în vederea audierii.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 18 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “instigarea publică”, faptă prevăzută de articolul 368 din Codul Penal.”, se spune în comunicatul remis redacției.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.