Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția s-a LĂUDAT DEGEABA - Tânăra violată și salvată în timp record le dăduse adresa exactă oamenilor legii

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam jaf politia nu treceti banda

Fata de 19 ani  din Teleorman, care a fost răpită și sechestrată de un tânăr, a explicat cum a fost salvată de polițiști în timp record. Tânăra a declarat că după ce a fost violată, l-a rugat pe agresor să o lase să doarmă în altă cameră, unde a profitat de faptul că acesta adormise și a căutat adresa la care se aflau. De frică să nu pățească la fel ca Alexandra Măceșanu, să sune la 112 și să nu fie găsită, tânăra a evitat să sune la poliție până nu a găsit adresa exactă. Norocul a fost de partea ei, reușind să găsească o factură cu numele mamei tânărului pe care era scrisă adresa locației unde se afla sechestrată. Astfel, operațiunea poliției a fost cu atât mai ușoară.

Citește și: BĂTAIE de JOC la Caracal? Tânără sechestrată și violată, ca Alexandra Măceșanu, salvată în 20 de minute de poliție

"El imi luase telefonul. L-am rugat sa nu dormim in aceeasi camera şi m-a dus in camera mamei lui si mi-a dat telefonul. Cred ca prinsese incredere in mine. Îmi era frica si auzisem si de cazul Caracal si de asta am sunat la Politie. Am spus adresa unde ma aflu, mi-au vorbit frumos. in 10 minute au ajuns. Era o fata de la Politie si spunea sa stau linistita ca o sa fie totul bine, ca sunt pe drum", a mai spus victima.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.