Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a lui Florin Cîțu după incidentele din Consiliul Local Mogoșoaia / VIDEO

captură facebook
Florin Citu

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat sâmbătă că dacă ancheta dovedeşte vinovăţia consilierului local liberal din Mogoşoaia, atunci acesta trebuie exclus din partid.

  • "Eu vreau să vă spun că nu tolerăm în PNL violenţe nici verbale, nici fizice, de niciun fel. I-am cerut preşedintelui PNL Ilfov să ia cele mai drastice măsuri. L-a suspendat din toate funcţiile politice. Nu ştiu dacă este destul. Ştiu că este o anchetă în desfăşurare. Dacă ancheta demonstrează că acest consilier a fost de vină, trebuie exclus imediat", a spus Cîţu, într-o conferinţă de presă, la sediul central al PNL.

PNL Ilfov a condamnat vineri, "ferm, orice formă de violenţă" şi a anunţat că Valentin Ene a fost suspendat din toate funcţiile de conducere din partid, până la finalizarea anchetei în scandalul legat de consiliera locală USR Mogoşoaia agresată de doi consilieri. De asemenea, sâmbătă, PMP a anunţat că Dinu Gheorghe, consilierul local implicat în altercaţia de la Mogoşoaia, şi-a dat demisia din  partid.

Consiliera locală USR din Mogoșoaia, Felicia Ienculescu-Popovici, a depus plângere la poliţie spunând că a fost agresată fizic de către consilierii locali Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP). Valentin Ene a ameninţat-o că 'şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile'. Poliţiştii oraşului Buftea au întocmit dosar penal.

Imaginile de la incident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.