Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul din USR ia amploare, după acuzațiile grave privind cheltuirea banilor: 'Este fals tot ce se spune!'

USR PLUS

Liderul filialei municipale USR Iaşi, deputatul Filip Havârneanu, susţine că situaţia din USR Iaşi este "demnă de un film SF, legată de comunism", el acuzând că toţi banii din conturi sunt cheltuiţi de şefii organizaţiei judeţene "pentru a nu lăsa nimic celor care vin din urmă". Totodată, Filip Havârneanu cere intervenţia conducerii partidului în legătură cu situaţia tensionată din USR Iaşi, el precizând că toţi membrii incomozi sunt daţi afară de pe grupurile interne de comunicare ale filialei ieşene.

Liderul organizaţiei judeţene USR Iaşi, Ştefan Tanasă, a declarat pentru News.ro că acuzaţiile aduse sunt nefondate, el precizând că respectarea statutului, principiilor şi valoprilor USR sunt elemente de la care nu va face rabat.

"Este fals tot ce se spune. Filiala USR pe municipiu este cea care nu are activitate. În plus, am avut situaţii în care parlamentari USR nu-şi plăteau cotizaţia şi riscau să fie excluşi din partid. Cât priveşte bugetul organizaţiei, în aceste zile îl definitivăm. Vinerea trecută l-am prezentat, iar până săptămâna viitoare aşteptăm amendamente, apoi îl votăm în condiţii de transparenţă”, a declarat şeful filialei judeţene, Ştefan Tanasă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.