Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimb de generații în politica rusă: Vladimir Putin l-a eliberat din funcție pe reprezentantul Moscovei la UE

AFP
Putin Soigu

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat luni un decret prin care l-a eliberat pe Vladimir Cijov din funcţia de reprezentant permanent al Rusiei la Uniunea Europeană, după 17 ani de activitate în acest domeniu, scrie Gazeta, potrivit Rador.

Vladimir Cijov a fost ambasador al Federației Ruse pe lângă Uniunea Europeană și pe lângă Uniunea Europeană a Energiei Atomice de la Bruxelles. Decizia a fost publicată pe portalul de informații juridice. Nu se precizează cine îl va înlocui pe Cijov. Acesta reprezintă Rusia în cadrul UE începând din anul 2005.

Pe 24 septembrie, președintele Putin l-a numit pe general-colonelul Mihail Mizinţev în funcţia de şef adjunct al Ministerului rus al Apărării, eliberându-l pe generalul de armată Dmitri Bulgakov din această funcție.

Pe 13 septembrie, liderul rus l-a desemnat pe Igor Morgulov în funcţia de ambasador al Rusiei în China, eliberându-l din funcția de adjunct al șefului Ministerului de Externe al Rusiei.

Pe 12 septembrie, Vladimir Putin l-a desemnat pe fostul șef al R. Ingușetia, Murat Ziazikov, drept ambasador al Federației Ruse în Cipru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.