Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Popescu, reales preşedinte al Partidului Noua Românie

Sebastian Popescu PNR

Sebastian Popescu, cel mai tânăr candidat la funcţia de Preşedinte al României, din istorie, a câştigat duminică, al treilea mandat de Preşedinte al Partidului Noua Românie. Faţă de alegerile din 2017, Fondatorul PNR a primit un număr mult mai mare de voturi din partea membrilor PNR.

Noua Românie merge în continuare pe mâna fondatorului său, Sebastian Popescu. Membrii PNR au decis să îi acorde un nou mandat de Preşedinte.

Membrii Partidului Noua Românie şi-au ales prin vot secret, timp de două zile, în perioada 16-17 ianuarie 2021, noul Preşedinte. Sebastian Popescu a fost unicul candidat înscris în competiţia elecotrală. Astfel că membrii cu drept de VOT au avut două opţiuni de vot: DA sau NU.

Procesul de vot, desfăşurat în sistem electronic prin intermediul platformei interne a PNR, a început pe 16 ianuarie 2021 la ora 00.00 şi s-a încheiat pe 17 ianuarie la ora 23.59.

Comisia Electroală formată din Adriana Ileana Popa - Preşedinte Comisie, Andrei Alexandru Obleagă - Membru Comisie, Andrei Cosmin Moldoveanu - Membru Comisie şi Daniel Marian Preda - Membru Comisie, a validat scrutinul electoral şi l-a desemnat câştigător pe Popescu Sebastian Constantin.

Din cei 424 membri PNR cu drept de vot, la scrutinul electronic şi-au exprimat votul 281 de membri, adică 66,27% din totalul alegătorilor. 276 au fost de acord cu alegerea lui Popescu Sebastian Constantin în funcţia de Preşedinte al PNR, în timp ce cinci membri au votat împotrivă.

În urmă cu patru ani, Sebastian Popescu a candidat la funcţia de Preşedinte al PNR alături de Gabriel Dediu şi Robert Salamon. Din cei 408 membri cu drept de vot în anul 2017, 203 l-au votat pe Sebastian Popescu, 28 pe Robert Salamon iar 2 pe Gabriel Dediu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.