Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Summer Well 2020: Tom Walker, Nothing But Thieves, Of Monsters & Men sunt primii artiști confirmați

www.summerwell.ro
Summer Well

Tom Walker, Nothing But Thieves și Of Monsters & Men sunt primii artiști confirmați pentru cea de-a zecea ediție a Summer Well Festival, care va avea loc anul viitor, în perioada 7 - 9 august, pe Domeniul Știrbey din Buftea, anunță Smart Radio, potrivit Mediafax.

Scoțianul Thomas Walker, născut în 1991, este compozitor și cântăreț care a devenit celebru cu single-ul "Leave a Light On", ce a ocupat poziția a șaptea în UK Singles Chart anul trecut. Primul său album de studio a fost lansat în martie anul acesta, cu titlul "What a Time to Be Alive".

Citește și: Scene înfiorătoare - Președintele unei asociații naționaliste şi-a pus capăt zilelor chiar de Ziua României folosind tricolorul

Nothing but Thieves este o trupă britanică de rock alternativ formată în 2012. Albumul de debut care poartă numele trupei a fost lansat în 2015 și a fost urmat de "Broken Machine", doi ani mai târziu.

Islandezii de la Of Monsters And Men au devenit cunoscuți după ce au câștigat o competiție locală a trupelor, Músíktilraunir, în 2010. Formația indie folk/pop și-a lansat albumul de debut "My Head Is an Animal", în 2011, iar materialul discografic a ajuns pe prima poziție în topuri din Australia, Islanda, Irlanda și SUA. Single-ul "Little Talks" a avut un mare succes internațional. Of Monsters and Men a primit în 2013 premiul European Border Breakers.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.