Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriza vieții pentru o mamă din Iași - Fiul său, pe care credea că-l înmormântese, a apărut viu și nevătămat la poartă

ZF
inmormantare

O mamă din Iași a avut parte de surpriza vieții după ce fiul ei, pe care credea că îl înmormântase a apărut viu la poartă. Gabriel Luca a apărut viu şi nevătămat la poarta familiei sale, iar mama sa a trecut printr-o spaimă care putea să-i provoace moartea, notează Adevărul.ro.

Un bărbat din comuna ieşeană Costuleni s-a întors acasă la o săptămână după ce familia sa credea că îl înmormântase. Totul a început în luna octombrie a acestui an, atunci când ieşeanul Gabriel Luca a fost dat dispărut.

La o lună după declararea dispariţiei, Poliţia a descoperit un cadavru în Jijia, iar familia dispărutului a fost întrebată dacă acela este Gabriel Luca.  „Le-am spus că după faţă este fiul meu, dar nu şi după straie. Era îmbrăcat în culori ţigăneşti. Apoi am luat mortul acasă. L-am înmormântat, i-am purtat slujbele”, spune mama bărbatului într-un interviu pentru bzi.ro. Pe 10 decembrie a avut loc înmnormântarea trupului găsit în Jijia. Din data de 10 decembrie şi până pe 18 decembrie membrii familiei lui Gabriel Luca au trăit cu gândul că fiul lor e mort şi înmormântat, însă, vineri, 18 decembrie, membrii familiei  au avut parte de o surpriză de proporţii.

Citește și: SCANDAL MONSTRU în USR-PLUS, după decizia lui Vlad Voiculescu: 'E corect oare ca USR să fie pus în fața faptului împlinit și să i se comande ca unui răcan'

Potrivit Ziarului de Iaşi, Gabriel Luca a apărut viu şi nevătămat la poarta familiei sale, iar mama sa a trecut printr-o spaimă care putea să-i provoace moartea.

„Eu am plecat de pe 25 octombrie. N-am spus nimănui. M-am suit în autobuzul de Covansa şi m-am dus la domnul Hordilă. Când m-a văzut, Hordilă Alexandru mi-a spus să rămân la el. Şi am rămas la el două luni. A sunat-o pe mama, i-a spus că sunt la el. Când am ajuns acasă şi am auzit că mi-au făcut înmormântarea am început să plâng. Am dat de băut la toată lumea. Toţi m-au pus pe Facebook”, spune Gabriel Luca.

Nu se ştie deocamdată pe cine au înmormântat şi de ce nu şi-au dat seama că bărbatul găsit în Jijia nu era fiul lor. Poliţia efectuează cercetări suplimentare în acest caz.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.