Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Garnitura întâi din PSD bate din picior să intre cu miniștri la guvernare: 'Cîțu e mort în sondaje. Dacă vrea și Iohannis să moară cu el, treaba lui'

romaniajournal.ro
Guvern

Social-democrații așteaptă ca președintele Klaus Iohannis, revenit din vizita de stat efectuată în Egipt, să intervină azi sau mâine pentru a convinge PNL să accepte intrarea PSD cu miniștri la guvernare.

„Așteptăm decizia domnului Președinte. Cîțu e mort în sondaje. Dacă vrea și Iohannis să moară cu el, treaba lui”, au declarat surse din conducerea PSD, joi, pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Social-democrații acceptă să intre la guvernare cu miniștri, chiar dacă nu dau ei premierul. „O să mergem cu miniștri din garnitura întâi, pentru a domina Guvernul”, au spus sursele citate.

O condiție pe care PSD va fi obligat să o bifeze, pentru parafarea intrării la guvernare, este preluarea Ministerului Sănătății, un cartof fierbinte în actualul context epidemiologic, au precizat surse din partid.

„E undă verde de la Cotroceni, doar Cîțu se face că plouă”, au adăugat surse din PSD.

Conducerea centrală a PNL se va reuni vineri sau sâmbătă pentru a valida lista de miniștri din Guvernul cu care premierul desemnat, Nicolae Ciucă, se va prezenta în fața Parlamentului pentru votul de învestitură. La ședința de BPN PNL ar putea apărea decizia liberalilor de a renunța la formarea unui guvern minoritar cu UDMR și de a accepta astfel intrarea PSD sau USR la guvernare cu miniștri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.