Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Nicolae Ciucă pregătește o ciocnire frontală cu PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciuca

Premierul Nicolae Ciucă, care este și președinte al PNL, se pregătește de o confruntare directă cu cei de la PSD, în special pe teme economice.

Liderii PNL se reunesc, luni, de la ora 11.00, în ședința BPN. Conform surselor noastre, această ședință se va concentra pe măsurile economice pregătite de către coaliția de guvernare, iar liberalii îi vor da mandat lui Nicolae Ciucă să se opună unor măsuri pe care pe doresc cei de la PSD.

Astfel, Nicolae Ciucă va avea mandat oficial să se opună impozitului progresiv, dorit de PSD și va susține menținerea cotei unice. De asemenea, Nicolae Ciucă se va opune suprataxării marilor companii cu 1% din cifra de afaceri.

Mandatul oficial dat premierului și președintelui PNL va genera o confruntare deschisă cu cei de la PSD, însă liberalii susțin că își asumă acest risc. Ei forțează adoptarea unor măsuri în Guvern și din cauza faptului că Nicolae Ciucă intră în ultimele luni de mandat, în 2023 urmând a se face rotativa cu cei de la PSD, care vor va premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.