Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un actor român care a violat o colegă amețită de băutură și-a aflat pedeapsa. 'O porcărie!'

bihoreanul
adrian lacovei actor viol

Este vorba despre Andrian Locovei, actor al Teatrului Regina Maria din Oradea. El a primit o pedeapsă de 6 ani de închisoare pentru viol. Sentința nu este definitivă, iar bărbatul se apără spunând că actul sexual a avut loc, dar a fost consimțit.

Actorul Andrian Locovei neagă acuzația de viol și spune că, de fapt, a fost vorba de un raport sexual consimțit. El se consideră victima unei înscenări și anunță că la finalul procesului va face public tot dosarul pentru a arăta opiniei publice că e nevinovat.

Procurorii au decis însă că există suficiente dovezi care susțin acuzația de viol, motiv pentru care actorul orădean a fost trimis în fața instanței.

Actorul trebuie să plătească victimei și 50.000 lei

Recent, Judecătoria Oradea l-a condamnat pe Locovei într-o ședință secretă la șase ani de închisoare cu executare și la plata unor daune morale de 50.000 lei.

În urma cercetărilor, procurorii au stabilit că în luna iulie 2022, victima, actriță la de teatru în Oradea, a organizat o petrecere, iar printre invitați s-a aflat și Andrian Locovei. Întrucât a doua zi urma să participe la o audiție și se simțea amețită de băutură, femeia s-ar fi retras mai devreme într-o cameră, lăsându-și invitații să petreacă în continuare.

Condamnarea nu este definitivă

Mai târziu, după ce majoritatea petrecăreților au plecat, actorul ar fi intrat peste femeie în dormitor și ar fi violat-o. Ea a sunat în acea noapte la 112 să reclame infracțiunea.

Ulterior, actorul a fost reținut și plasat sub control judiciar. Condamnarea de șase ani pronunțată de Judecătoria Oradea nu este definitivă.

Actorul a atacat-o deja, așa că procesul va continua la Curtea de Apel, potrivit antena 3 cnn.

„Totul a fost consimțit”

Interpelat pe marginea acuzaţiilor şi a verdictului pronunţat de instanţă, actorul susţine că dosarul este „o porcărie, construit cu tertipuri, psihologi şi fără vreo dovadă că a fost un act sexual forţat".

De fapt, „actul sexual a fost consimţit, totul a fost consimţit”, spune el.

Andrian Locovei, 45 ani, este actor în cadrul Trupei Iosif Vulcan din Teatrul Regina Maria, unde, de-a lungul carierei, a jucat în zeci de piese, iar în perioada 2018-2020 a deţinut şi funcţia de director artistic al instituției.

Locovei a fost unul dintre actorii teatrului orădean care au jucat în pelicula „Morgen”, regizată de Marian Crișan, care a câştigat numeroase premii internaţionale. Actorul are roluri în producții ale Teatrului Regina Maria, cum ar fi „Revizorul”, „Tartuffe” și „Opera de trei parale”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.