Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar liberal, acuzat că şi-a desfigurat un consătean - VIDEO

bataie_primar

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele video din local. 

Primarul Petru Lorinț stătea la masă cu câţiva prieteni. Victima a intrat în local, iar primarul s-a ridicat de la masă, a început să gesticuleze vehement, apoi să îl lovească pe localnic. După ce și-a umplut de sânge victima, edilul s-a comportat ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. S-a așezat la masă și, după ce prietenii lui au plecat, a ieșit liniștit din benzinărie. Nu înainte de a-l amenința pe bărbatul bătut care sângera masiv, povestesc martorii.

„În seara zilei de 25 aprilie a.c., poliţiştii de la Postul de Poliţie Domaşnea au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, de către un cetăţean, cu privire la faptul că a fost lovit de un bărbat în restaurantul unei staţii peco de pe raza localităţii Domaşnea. Echipa deplasată la faţa locului l-a identificat pe M.M., în vârstă de 46 ani, care prezenta leziuni la nivelul feţei şi care a declarat că L.P., în vârstă de 51 ani, l-a lovit cu pumnul fără niciun motiv. În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, au arătat reprezentanţii Poliţiei Caraş-Severin, potrivit tion.ro.

Primarul PNL Petru Lorinț, în trecut membru al PDL, face obiectul mai multor plângeri la DNA. Are şi un fiu care a fost prins în 2012 în timp ce vindea aproape un kilogram de haşiş unui polițist sub acoperire. Edilul este cercetat penal după bătaia din benzinărie.

VIDEO cu bătaia, AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.