Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Miriuță, după ce a calificat-o pe Hermannstadt la baraj: 'De când eram jucător n-am mai trăit o aşa bucurie'

www.romaniatv.net
Vasile Miriuță

FC Hermannstadt a câştigat dramatic, duminică, partida decisivă cu Dunărea Călăraşi, din ultima etapă a play-out-ului Ligii I Betano, scor 2-1, iar sibienii au terminat pe locul 12, care îi duce la baraj. Echipa lui Dan Alexa a retrogradat direct, informează MEDIAFAX.

La finalul partidei de la Sibiu, Vasile Miriuţă, antrenorul gazdelor, s-a arătat extrem de mulţumit de elevii săi. Conduşi cu 1-0 cu şase minute înaintea finalului regulamentar şi văzuţi nevoiţi să învingă pentru a nu retrograda direct, sibienii au întors soarta partidei prin golurile lui Tsoumou (85) şi Lendric (90+6). Miriuţă a tras un semnal de alarmă conducerii cu privire la condiţiile pe care le are la dispoziţie la Hermannstadt.

Citește și: Noi declarații făcute de Ludovic Orban! ‘Eu ce am spus nu retrag’

"De când eram jucător n-am mai trăit o aşa bucurie. Ca antrenor nu mă pot lăuda cu aşa ceva. Felicit jucătorii, spectatorii. Multă lume nu ştie. Ai condiţii de liga a patra şi vrei să rămâi în Liga I. E o minune că mai jucăm încă barajul. Vor fi două meciuri extrem de grele la baraj. U Cluj e o echipă cu tradiţie, chiar am mulţi prieteni de la U. Le-am zis că era mai bine pentru ei să fi promovat direct. Avem două meciuri extraordinar de grele, trebuie să ne bucurăm astăzi, dar de mâine să ne pregătim.

Citește și: Ludovic Orban primește critici! ‘Imensă prostie cu efect economic net negativ’

A fost 1-0, m-am uitat pe ceas, am văzut câte minute mai sunt, am zis că poate ne ajută Dumnezeu să egalăm repede şi să ne ducem să marcăm al doilea gol. A ratat Tsoumou acea ocazie, a căzut cerul pe mine, dar cu acest public minunat şi cu aceşti jucători fantastici ne-am dus mai departe şi am câştigat", a spus Vasile Miriuţă, la Telekom Sport.

Citește și: IT-iștii îi răspund lui Orban! ‘Mesajele politicienilor pot crea instabilitate într-un domeniu deja ‘afectat puternic de modificările fiscale’ ‘

FC Hermannstadt o va întâlni la barajul pentru evitarea retrogradării pe U Cluj, cea care a încheiat pe locul 3 campionatul din liga secundă. Mâine, de la ora 13:00, la Casa Fotbalului, va avea loc tragerea la sorţi pentru a se stabili ordinea de desfăşurare a celor două meciuri de baraj. Turul va avea loc pe 8 iunie şi returul pe 12 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.