Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Au fost vânduți primii pantofi din colecția creată de Donald Trump: Prețul lor este unul fabulos

MSN
trump adidasi

Imediat după ce a fost condamnat la plata a peste 300 de milioane de dolari în procesul său de fraudă de profil înalt, Donald Trump s-a lansat deja într-un nou plan de a face bani - vânzarea de adidași.

Fostul președinte și-a prezentat sâmbătă, la SneakerCon din Philadelphia, noii săi pantofi cu toc înalt "Never Surrender".

Pantofii de aur au început cu un preț uriaș de 399 de dolari, dar au fost deja revânduți online pentru sume de multe ori mai mari.

Iată ce știm despre ultima incursiune a domnului Trump în lumea modei:

Pentru "adevărații patrioți”

Prima piesă "oficială" a mărfii Trump se potrivește bine cu două dintre lucrurile preferate ale fostului președinte - America și el însuși.

Pantofii cu vârf înalt de culoare aurie strălucitoare sunt inscripționați cu un "T" mare pe o parte, cu steagul SUA cusut în jurul gulerului, oferind "atât stil, cât și confort" și fiind descriși ca fiind "perfecți pentru orice susținător al lui Trump".

Clienților li se oferă încă o dată să "facă parte din istorie" cumpărând pantofii, fiind fabricate, se presupune, doar 1000 de perechi.

Pantofii cu vârf înalt de culoare aurie strălucitoare sunt inscripționați cu un "T" mare pe o parte și cu steagul SUA cusut în jurul gulerului (Getty Images)

Pantofii de culoare aurie strălucitoare au un "T" mare pe o parte și steagul SUA cusut în jurul gulerului.

Fiecare pereche este numerotată, iar "cel puțin 10 perechi" vor avea autograful domnului Trump, potrivit site-ului care vinde pantofii.

"Sunt pentru cei care își dau drumul și nu cunosc cuvântul renunțare. Cu un finisaj auriu remarcabil și cu insigna "T", acești pantofi sunt pentru adevărații patrioți", se arată într-o descriere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.