Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Doi copii și-au văzut părinții cum mor: totul a avut loc la Timiș

LUGOJINFO.RO
lugoj

Un bărbat de 39 de ani şi o femeie de 34 de ani care au intrat duminică în apele râului Timiş, în zona localităţii Coşteiu, s-au înecat în apă. la Intervenţie au participat pompieri, scafandrii şi elicopterul SMURD. Cei doi erau concubini si aveau impreuna o fetiţi şi un băiat de 10 şi 11 ani care acum au rămas orfani, informează News.ro. Cei doi soți au ieșit la grătar cu alți prieteni de familie și cu cei doi copii. Potrivit presei locale cei care au alertat autritățile au fost chiar cei doi minori, care au asistat la moartea părinților lor.

La un moment dat, un bărbat din grup a intrat să se răcorească în rau, iar omul de 39 de ani a ținut neaparat să îl urmeze, desi a fost avertizat că apa este mare, informează Lugojinfo.ro. În câteva momente, bărbatul din Tipari a dispărut sub apa sub ochii disperați ai prietenilor de pe mal. Șotia de 34 de ani a sărit și ea imediat în apă, cu intenția să îl salveze, dar din păcate nici ea nu a mai iesit la suprafață. Totul s-a petrecut la câtiva metri de copiii speriați, care au și sunat la 112.

`Astăzi, în jurul orei 14:00, poliţiştii municipiului Lugoj au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că în localitatea Coşteiu din judeţul Timiş, un bărbat şi o femeie ar fi intrat în râul Timiş, fără a mai ieşi la suprafaţă. Ajunşi la faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, din primele informaţii si în urma verificărilor efectuate reieşind că un bărbat de 39 de ani şi o femeie se 34 de ani ar fi intrat în apele râului Timiş pentru a se răcori şi nu au mai ieşit la mal”, transmite IPJ Timiş.

La faţa locului au fost prezente multe echipaje de poliţie, pompieri, scafandrii, 2 ambulante şi un elicopter SMURD, fiind efectuate căutări în vederea găsirii celor 2 persoane.

`În urma activităţilor de căutare desfăşurate, scafandrii au găsit trupurile celor două persoane în proximitatea locului unde au intrat în apă. Din nefericire, acestea nu prezintă semne vitale, cei doi fiind declaraţii decedaţi”, mai precizează IPJ Timiş.

Cele două persoane care s-au înecat în apele râului Timiş erau concubini şi aveau acasă doi copii, de 10 şi 11 ani.

Conform procedurilor, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Sursa foto: lugojinfo.ro

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.