Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Eden Hazard a fost prezentat, oficial, la Real Madrid, în prezența a zeci de mii de suporteri

eden hazard

Eden Hazard (28 de ani) a fost prezentat oficial, joi, la noul său club, Real Madrid. Zeci de mii de suporteri au venit pe stadionul "Santiago Bernabeu" pentru a-l vedea pentru prima dată pe belgian în tricoul blanco, informează MEDIAFAX.

După ce a efectuat cu succes vizita medicală, Hazard, care a avut alături de el familia, a ţinut un discurs în faţa presei şi a fanilor, declarându-şi ataşamentul faţă de clubul din capitala Spaniei: "Salutare tuturor! Voi vorbi în franceză pentru că spaniola mea necesită îmbunătăţiri. Vreau să-i mulţumesc preşedintelui şi familiei mele. Aştept cu nerăbdare să îmbrac acest tricou, să apăr culorile clubului şi să câştig trofee. A fost visul meu de mic să joc aici".

Citește și: Demisie de răsunet! Cutremur pe scena politică

Apoi, fostul jucător de la Chelsea a păşit pe gazonul de pe "Santiago Bernabeu", unde a fost aclamat de zecile de mii de suporteri ai lui Real Madrid. Belgianul le-a aruncat mai multe mingi şi a sărutat emblema clubului, declanşând isteria în tribune.

Citește și: Victor Ponta fură om după om de la PSD! Lovitura dată azi

Conform presei internaţionale, Real Madrid a plătit 100 de milioane de euro în schimbul lui Eden Hazard, care a semnat un contract valabil până în 2024. Belgianul a evoluat timp de şapte sezoane la Chelsea, club la care a strâns 352 de partide, 110 goluri, 92 de pase decisive şi şase trofee, printre care se numără două în Europa League şi două în Premier League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.