Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO VIDEO Trupele israeliene intră în forță în tabăra de refugiați Jabalia. Hamas vorbește despre cel puțin 100 de morți

Twitter
Jabalia

Ministerul Sănătăţii condus de mişcarea islamistă palestiniană Hamas în Fâşia Gaza a anunţat luni că 110 palestinieni au fost ucişi începând de duminică în loviturile israeliene la Jabalia, în nordul enclavei, transmit France Presse şi Reuters, conform Agerpres.

Armata israeliană a trimis luni informații publice despre „activitatea sa operațională” din Jabalia, dar nu a oferit detalii despre atacurile aeriene raportate în zonă. Israel spune că în timpul operațiunii a găsit peste un milion de dolari „pentru activități teroriste în reședința unui senior terorist Hamas” și că „a lovit infrastructura teroristă”.

Un bilanţ publicat vineri indica 18.800 de morţi în Fâşia Gaza de la începerea războiului între Israel şi mişcarea Hamas, pe 7 octombrie.

În acea zi, comandouri ale Hamas au intrat în sudul Israelului, unde au ucis aproximativ 1.200 de persoane şi au luat 240 de ostatici (dintre care 129 încă sunt în captivitate, alţii fiind eliberaţi în schimbul unor deţinuţi palestinieni din închisori israeliene) pe care i-au dus în Fâşia Gaza.

Armata israeliană a anunţat că patru soldaţi de-ai săi şi-au pierdut viaţa pe front duminică, ceea ce aduce la 126 numărul militarilor israelieni ucişi în Gaza de la lansarea ofensivei terestre, la finalul lunii octombrie.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.