Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Vlad Voiculescu, un ministru sensibil la proteste: 'Aș vrea să discut, dacă se poate, fără megafon'

Inquam Photos / Octav Ganea
Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat sâmbătă, într-o conferință de presă la sediul ministerului, despre protestul organizat de AUR în fața instituției, manifestație în care i se cere demisia ca urmare a incendiului de la Matei Balș, că primește audiențe „dacă se poate fără megafon”.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

Întrebat dacă îi primește pe protestatari la discuții, ministrul a răspuns: „Nu as avea o problema, intelegerea mea este ca e un protest pur politic, facut de un partid politic care are de livrat mesaje politice. Daca orice om din tara asta vrea sa fie de folos sau vrea sa discutam ceva anume, sa imi scrie, sau vrea sa vina la o discutie, sigur, timpul imi pune anumite limitari dar o sa fiu aici. Nu am o problema sa discut cu nimeni dar as vrea sa discut, daca se poate, fara megafon”.

Președintele AUR, George Simon, a condus sâmbătă, în fața Ministerului Sănătății, un protest după incendiul de la Spitalul Matei Bals. Protestatarii cu pancarte, steaguri, fluiere și vuvuzele solicită demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, dar și a șefului DSU Raed Arafat. La manifestație s-au lansat și apeluri anti-Klaus Iohannis. „Sistemul mafiot ne omoară cu zile. Fură viitorul copiilor, ne omoară părinții și bunicii în spitale”, a spus George Simion. 'Iohannis conduce România de la schi', a adăugat el. Se scandează 'Rușine, rușine, rușine să vă fie!', 'Vă rugăm să ne scuzați, nu producem cât furați', 'Ieșiți din casă, dacă vă pasă'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.