Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț CLAR al lui Dragnea: 'De ce să-mi mai pună cineva PISTOLUL la tâmplă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea gânditor

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că nu are motive să fie şantajat şi, mai mult, "să îi pună cineva pistolul la tâmplă", el precizând că suspiciunile din partid au crescut foarte mult după evenimentele legate de Sorin Grindeanu.

"Noi nu avem numere pe tricou în partid - nr. 1, 2 - suntem în aceeaşi sală când ne întâlnim. (...) Au fost discuţii foarte serioase, au fost suspiciuni alimentate - eu nu bănuiesc de rea credinţă pe nimeni, pe cei care au vorbit în spaţiul public în aceste zile, dar asta a fost convingerea lor. Nu ştiu dacă ei bănuiesc că Mihai (Tudose - n.r.) are dublă comandă. Dar, după întâmplarea cu domnul Sorin Grindeanu, suspiciunea este mult mai mare şi n-au avut încredere că Mihai Tudose va avea un comportament sută la sută pesedist în Guvern, atât în ceea ce priveşte relaţia cu partidul, cât şi în ceea ce priveşte relaţia cu miniştrii. Eu n-am văzut în toţi anii vreo ezitare din partea lui Mihai Tudose în ce priveşte poziţia lui de pesedist. Am primit şi eu un mesaj de la cineva din presă şi m-a întrebat: ai pistolul pus la tâmplă? Eu m-am cam săturat, de doi-trei ani de zile mi se tot spune că sunt şantajat. Despre mine se ştie tot, şi ce am făcut şi ce n-am făcut. De ce să-mi mai pună cineva pistolul la tâmplă? De ce să mai fiu şantajat? Pentru ce?", a afirmat Liviu Dragnea, luni, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Citește și: Șerban Nicolae răspunde criticilor aduse de Liviu Pleșoianu lui Mihai Tudose: 'Există o RIGOARE'

El s-a arătat convins de capacitatea, determinarea şi puterea de înţelegere de care va da dovadă Mihai Tudose, propus pentru funcţia de prim-ministru, precum şi de faptul că acesta ştie mecanismele economiei, ale industriei şi va avea capacitatea managerială necesară.

"Din păcate pentru Guvern şi pentru noi, Mihai Tudose a avut la acea vreme finalizate opt proiecte importante pentru programul de guvernare, care din păcate nu au mers mai departe, s-au blocat pentru avizare", a adăugat Dragnea, conform Agerpres.

Citește și: Udrea îl ia la ţintă pe Dragnea după propunerea lui Tudose: 'Praf şi pulbere'

În ceea ce priveşte votul din CExN, liderul PSD a arătat că nimeni nu a solicitat vot secret şi, mai mult, majoritatea a susţinut că trebuie să fie un vot asumat. "Deci nu s-a pus problema să votăm secret", a precizat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.